mercredi 16 juillet 2014

Cura de slabire nicoleta luciu

Afla cum a slabit Nicoleta Luciu kg in doar luni! Nicoleta Luciu se face piesa si vrea sa isi remodeleze corpul si sa arate. Asa arata Nicoleta Luciu dupa ce a slabit kilograme“Tin o dieta cu .

Nicoleta Luciu s-a ingrasat in ultima perioada, insa pentru ca este o fire ambitioasa a slabit kilograme intr-o singura luna. A încercat multe metode de a slăbi de-a lungul timpului, ba chiar s-a înfometat pentru a ajunge la dimensiuni de fotomodel! Dieta Nicoleta Luciu se urmeaza timp de luni, perioada in care se pierde in greutate in jur de de kg intr-un mod sanatos. Dacă vrei sa ai repede rezultate, adică să slăbeşti aproximativ 3-kg pe săptăm acirc;nă, icirc;ncearcă să icirc;ţi faci o dietă numai din apă plată,. Initial, Nicoleta Luciu a slabit de kilograme in sase saptamani, dar a continuat cu regimul alimentar si, dupa ce a stagnat aproximativ zile, . Vedeta este dovada vie că poţi să slăbeşti rapid şi să arăţi senzaţional după mai multe sarcini.


Nicoleta Luciu De cand a aparut pentru prima oara pe micile ecrane, Nicoleta Luciu a fost o prezenta usor de remarcat.

Un regim drastic, precum cel la care a apelat Nicoleta Luciu pentru a da jos kilogramele acumulate in sarcina, presupune o vointa de fier si o motivatie extrem .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés